Başkan Haydar ÇORUM Sekiören, Bahtiyar ve Kavak Mahalle Muhtarları ile Kavak Krom Maadin A.Ş.'ne ziyarette bulundu

Mihalıççık Belediye Başkanımız Haydar ÇORUM ve Belediye Başkan Yardımcımız Gökhan ZEYBEK Sekiören, Bahtiyar ve Kavak Mahalle Muhtarlarımız ile Kavak Krom Maadin A.Ş. ziyarette bulundular.

Büyükşehir Belediyesi ve Türk Maadin A.Ş. Kavak Krom İşletmesi işbirliği ile uzun yıllardır mağduriyete neden olan Kavak-Bahtiyar arası yolda beton yol uygulaması tamamlandı. Katkılarından dolayı; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN'e, Türk Maadin Şirketi A.Ş. Genel Müdürü Sayın Şeyda ÇAĞLAYAN'a, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Ayşe ÜNLÜCE'ye, Büyükşehir Yol Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Sayın Soner ÖZKAN'a, Kavak Krom Türk Maadin Müdürü Volkan ERİKLİ'ye ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Haydar ÇORUM
MİHALIÇÇIK BELEDİYE BAŞKANI