8. Geleneksel Yalımkayalılar ve Çevre Köyleri Günü

8. Geleneksel Yalımkayalılar ve Çevre Köyleri Günü: Çatacık Mesire Alanı'nda Büyük Buluşma!

Sündiken Dağları'nın eteklerinde, sarı çamların huzur verici kokusuyla dönüşüyor, doğal olağanüstü güzelliklerini kapsayan Çatacık Ormanı'nda bir araya gelmeye hazır mısınız? Yalımkaya ve Çevre Köyleri Derneği'nin özverisiyle hayat bulan, Mihalıççık Belediyesi ve Kaymakamlığı'nın desteğiyle bu yıl 8. kez düzenlenen Geleneksel Yalımkayalılar ve Çevre Köyleri Günü 25 Ağustos 2024 Pazar günü sizlerle buluşuyor

Etkinlik, saat 11:00'de başlayıp gün boyu sürecek. Mahalli sanatçılarımızdan Doğukan Ali İNCEÖZ, Eskişehir'in güçlü sesi Hira Sebahat TUNA, sevilen mahalli sanatçımız Minik Mustafa ve Sedat DÖNERTAŞ ile müzik dolu bir gün sizi bekliyor. Yalnızca müzikle kalmayacak, doğayla iç içe geçireceğiniz bugünde çeşitli etkinlikler ve yarışmalarla eğlence dolu anlar yaşayacaksınız.

Çatacık Mesire Alanı'nın büyüleyici atmosferinde hem doğanın tadını çıkarın hem de bu büyük buluşmanın bir parçası olun. Hep birlikte, doğanın içinde buluşalım ve bu coşkuyu paylaşalım.

MİHALIÇÇIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI