Mihalıççık, 103. Kurtuluş Yılını Büyük Bir Coşkuyla Kutluyor.

Mihalıççık, 103. Kurtuluş Yılını Büyük Bir Coşkuyla Kutluyor!

Mihalıççık, 20 Eylül 2024 Cuma günü düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Bu anlamlı günde, Cumhuriyet Meydanı tarihimize tanıklık etmek isteyenlerle dolup taşacak.

Bu yılki kutlamaların en büyük sürprizi ise sahnede yer alacak olan Antakya Medeniyetler Korosu. Farklı kültürleri bir araya getiren ve barışın sesi olan koro, eşsiz performanslarıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak. Müziğin birleştirici gücüyle kurtuluşun coşkusu meydanda yankılanacak.

Etkinlik Programı:

• Tarih: 20 Eylül 2024, Cuma
  • Saat: 19:30
  • Yer: Mihalıççık Cumhuriyet Meydanı

Mihalıççık Belediyesi’nin düzenlediği bu anlamlı etkinlikte, tarihe tanıklık etmek ve zaferimizi coşkuyla kutlamak için tüm hemşehrilerimizi bu büyük buluşmaya davet ediyoruz. Gelin, Mihalıççık’ın kurtuluş destanını birlikte yaşatalım!

MİHALIÇÇIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI