Mihalıççık Belediyesi’nden Çiftçilerimize Büyük Destek: Silaj Paketleme Makinesi Hizmete Girdi.

Mihalıççık Belediyesi, çiftçilerimize verdiği sözü tutarak ilçemize SİLAJ PAKETLEME makinesi kazandırdı. Belediye Başkanı Haydar Çorum’un öncülüğünde gerçekleştirilen bu proje ile ilçemiz tarım alanında önemli bir ihtiyacını karşılamış oldu. Göreve başladıkları günden bu yana üreticilerimize destek olmayı ilke edinen Mihalıççık Belediyesi, bu adımıyla hem ilçe ekonomisine hem de ülke tarımına katkı sağlamayı amaçlıyor.

"Üretmeye ve Üretene Destek Olmaya Devam Edeceğiz"

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Çorum, “Göreve başladığımız günden beri üretmeye, üretene destek olmaya ve üretimi artırmaya kararlılıkla devam ediyoruz. İlçemizin ve ülkemizin kalkınması, çiftçimizin daha çok kazanması için çalışıyoruz.” dedi. Silaj paketleme makinesi ile hem üreticilerimizin iş gücünü azaltmak hem de ürünlerin daha sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmesini sağlamak hedefleniyor.

Mihalıççık Belediyesi olarak çiftçilerimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Geleceğe güvenle bakmak, üretimle güçlenmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

MİHALIÇÇIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI