Mihalıççık’ta Afet İNAN Kiraz Çiçekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi Açılıyor!

Mihalıççık’ta Afet İNAN Kiraz Çiçekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi Açılıyor!

Mihalıççık Belediyesi olarak, ilçemizde önemli bir ihtiyacı karşılamak üzere yeni bir hizmeti daha hayata geçiriyoruz. İlçe merkezinde yapımı tamamlanan Afet İnan Kiraz Çiçekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi kapılarını açıyor. Bu yeni kreş, çocuklarımızın güvenli ve modern bir ortamda eğitim almasını sağlayarak Mihalıççık'ın gelişimine katkı sunmayı hedefliyor.

Kreşte, farklı yaş gruplarına yönelik sınıflar oluşturulacak ve bu sınıflar için ön kayıtlar alınmaya başlanacak. Çocuklarını kreşimize kaydettirmek isteyen vatandaşlarımızı Mihalıççık Belediyesi’ne davet ediyoruz.

Ön Kayıt Bilgileri:

• Yer: Mihalıççık Belediyesi [Mavi Masa]
  • Detaylı Bilgi: (0222) 631 22 10-631 20 07

Afet İnan Kiraz Çiçekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi ile geleceğimizin teminatı çocuklarımız için daha aydınlık yarınlar inşa ediyoruz.