• +90 222 631 20 07
  • +90 222 631 22 10
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Haberler

"Dost Evi Otel" Yunusemre Mahallesi'nde Hizmete Açıldı

"Dost Evi Otel" Yunusemre Mahallesi'nde Hizmete Açıldı

Yunusemre Mahallemizin konaklama sorununu çözmek amacıyla inşa edilen 20 odalı "Dost Evi Otel", bugün düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. İlçemizde konaklama ihtiyacını karşılayacak olan otel, hem yerli hem de ilçemizi ziyaret eden misafirlerimize kapılarını açtı.

Törende konuşan Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, "Yunusemre Mahallemizin uzun zamandır beklediği bu projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dost Evi Otel, yalnızca bir konaklama noktası değil; aynı zamanda Yunus Emre'nin misafirperverlik ve hoşgörü anlayışını da temsil eden bir mekân olacak. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Mihalıççık Kaymakamı Sayın Ayberk Aydoğan da açılışta yaptığı konuşmada, "Bu tesis, hem ilçe halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek hem de dışarıdan gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacaktır. Belediyemizin bu tür yatırımlarına her zaman destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Açılış törenine, Mihalıççık Kaymakamımız Sayın Ayberk Aydoğan başta olmak üzere, kurum amirlerimiz, ilçe başkanımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, dernek ve kooperatif başkanlarımız ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Dost Evi Otel’in ilçemize hayırlı olmasını diliyor, tüm misafirlerimizi Yunus dostlarının huzurunu hissetmeye davet ediyoruz.


© 2024 Tüm hakları Mihalıççık Belediye Başkanlığına aittir.
V : 1.5.4