Mihalıççık’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103. Yılında Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Mihalıççık’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103. Yılı Dolayısıyla Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi.

Mihalıççık’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene İlçemiz Kaymakamı Sayın Ayberk AYDOĞAN, Belediye Başkanımız Sayın Haydar ÇORUM, Cumhuriyet Başsavcı V. Sayın Ömer GÜNAY, muhtarlarımız ve ilçemizin kurum amirleri katıldı.

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından, İstiklal Marşı’mız okundu ve şanlı bayrağımız göndere çekildi. Çelenk sunma töreni, bu anlamlı anın coşkusu ve gururuyla sona erdi.

Mihalıççık Belediyesi olarak, milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin simgesi olan bu önemli günü anmaya devam ediyoruz.