Anadolu’nun Gönül Evi Mihalıççık’ta Kadınlar İçin Anlamlı Geziler Başlıyor

Mihalıççık Belediyesi, ilçeye bağlı 53 mahalledeki kadınlarımızı bir araya getirerek, hem coğrafi hem de manevi güzellikleri keşfetmeye davet ediyor. Bu kapsamda düzenlenen gezilerde, Yunus Emre’nin kabri başta olmak üzere, Mihalıççık’ın tarihi ve doğal zenginlikleri ziyaret edilecek. Katılımcılar, birlik ve beraberlik içinde, ilçenin eşsiz bölgelerini keşfederken, birbirlerini ve çevrelerini daha yakından tanıma fırsatı bulacaklar.

Belediyenin ücretsiz sunduğu bu özel etkinlik, kadınlarımızın sosyal yaşamlarına katkı sağlamayı ve ilçemizin değerlerini tanıtmayı amaçlıyor. Gezi programları kapsamında hem tarihi hem de kültürel öğeler bir arada sunulacak.

Mihalıççık Belediyesi’nin kadınlara yönelik bu ücretsiz hizmeti bölgesel olarak planlanmaktadır.