• +90 222 631 20 07
  • +90 222 631 22 10
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Haberler

Başkan Eskişehir Valisi Sayın Özdemir ÇAKACAK'ı ziyaret etti

Mihalıççık Belediye Başkanımız Sayın Haydar ÇORUM Eskişehir Valisi Sayın Özdemir ÇAKACAK beyefendiyi makamında ziyaret etti.


Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, Başkan Çorum’a hayırlı olsun dileklerini iletti. 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ilimizde huzurlu bir şekilde geçtiğini belirten Vali Çakacak, "Vatandaşlarımız hür iradelerini demokratik bir ortamda sandığa yansıttı. Herkes vatandaşlık görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Çok şükür bu süreç ilimizde sorunsuz bir şekilde sona erdi. Seçimlerin Eskişehir’e ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Vali Çakacak, sözlerini sonunda Başkan Çorum’a yeni görevinde başarılar diledi.
Mazbatasını aldıktan sonra ilk resmi ziyaretini Vali Özdemir Çakacak’a yapan Mihalıççık Belediye Başkanımız Sayın Haydar Çorum , Mihalıççık ilçesinde çok güzel hizmetlere imza atalacaklarını söyledi. Birlik beraberlik içerisinde, omuz omuza vererek ilçenin daha çok gelişmesine yönelik yeni adımlar atacaklarını kaydeden Başkanımız Haydar ÇORUM, ziyareti kabulden dolayı Eskişehir Valisi Sayın Çakacak’a teşekkürlerini iletti.


© 2024 Tüm hakları Mihalıççık Belediye Başkanlığına aittir.
V : 1.5.4