Anadolu’nun Gönül Evi Mihalıççık Sevgi Yolu

Anadolu’nun Gönül Evi Mihalıççık

Sevgi Yolu ????

Koyunağılı ve Bahtiyar Mahallelerimizdeki kadınlarımızla birlikte "Sevgi Yolu" gezimize devam ettik. Bu anlamlı yolculukta, Mihalıççık’ın manevi ve tarihi zenginliklerini bir kez daha keşfetmenin heyecanını yaşadık. Yunus Emre’nin kabri ve ilçemizin eşsiz güzellikleri, bizlere hem manevi derinlikler hem de coğrafi zenginlikler sundu.
Birlik ve beraberlik içinde geçen bu gezi, birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı sağlarken, aynı zamanda ilçemizin değerlerine olan bağlılığımızı pekiştirdi. ????
Mihalıççık Belediyesi olarak kadınlarımıza sunduğumuz bu ücretsiz hizmetle, sevgi ve keşif dolu yolculuklara devam ediyoruz.