Anadolu’nun Gönül Evi Mihalıççık Sevgi Yolu

Anadolu’nun Gönül Evi Mihalıççık: Sevgi Yolu Gezimiz Devam Ediyor

Bu hafta Çalçı, Çardak, Gözeler, Obruk ve Mahmuthisar köylerinden gelen kadınlarımızla birlikte, "Sevgi Yolu" kapsamında Mihalıççık’ın tarihi ve manevi zenginliklerini keşfetmeye devam ettik. Yunus Emre’nin kabri başta olmak üzere, ilçemizin farklı güzelliklerini ziyaret ederek, hem geçmişimize tanıklık ettik hem de kültürel mirasımızı yakından tanıma fırsatı bulduk.

Gezimiz boyunca, kadınlarımızla birlikte manevi bir yolculuğa çıkarken, aynı zamanda birlik ve dayanışma duygularımızı güçlendirdik. Bu anlamlı etkinlik, katılımcılar arasında sıcak ve samimi bir ortam oluşmasına vesile oldu.

Mihalıççık Belediyesi olarak, kadınlarımıza sunduğumuz bu ücretsiz hizmetle, ilçemizin eşsiz değerlerini tanıtmaya ve birlikte olmaya devam ediyoruz. Sevgi Yolu gezilerimiz, her hafta farklı mahallelerden gelen kadınlarımızla sürecek.

#AnadolununGönülEviMihalıççık #SevgiYolundaBizBize #YunusEmre #BizBize